Reggio di Calabria

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Reggio di Calabria inkluderer Hotel Continental, Hotel Apan og Albanuova Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Reggio di Calabria ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Reggio di Calabria

fra kr 593
fra kr 833

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 459 per natt. Den dyreste måneden å bo i Reggio di Calabria er mai, med en gjennomsnittspris på kr 872 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 492 per natt. Dette er 33% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 659 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Reggio di Calabria er Reggio di Calabria (REG) (4,38 km).

Planlegg en tur til Italia