Reggio di Calabria

3. mar. 2020 - 4. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Reggio di Calabria inkluderer Hotel Apan, Albanuova Hotel og Residence Annunziata basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Reggio di Calabria ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Reggio di Calabria

fra kr 591
fra kr 784

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 519 per natt. Den dyreste måneden å bo i Reggio di Calabria er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 1 025 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i februar i fjor var kr 784 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Reggio di Calabria er Reggio di Calabria (REG) (4,38 km).

Planlegg en tur til Italia