Hofn Horafjorur

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gjester - 1 rom

Fly Stay Save + Lås opp spesielle hotellrabatter når du bestiller en flyvning gjennom oss. Jippi!
Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Hofn Horafjorur inkluderer Hotel Jökull, Hotel Höfn og Glacier Inn basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Hofn Horafjorur ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Hofn Horafjorur

fra kr 2 192

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 898 per natt. Den dyreste måneden å bo i Hofn Horafjorur er juli, med en gjennomsnittspris på kr 2 470 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juli i fjor var kr 1 625 per natt. Dette er 5% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 542 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Hofn Horafjorur er Hofn Horafjorur (HFN) (4,17 km).

Planlegg en tur til Island