Teheran

26. jul. 2019 - 27. jul. 2019

2 gjester - 1 rom

Fly Stay Save + Lås opp spesielle hotellrabatter når du bestiller en flyvning gjennom oss. Jippi!
Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Teheran inkluderer Hotel Homa Teheran og Parsian Azadi Tehran basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Teheran ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til dine reisedatoer til søkeboksen ovenfor, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Teheran

fra kr 761

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 697 per natt. Den dyreste måneden å bo i Teheran er juli, med en gjennomsnittspris på kr 944 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juli i fjor var kr 976 per natt. Dette er 18% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 793 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Teheran er den forventede gjennomsnittstemperaturen i juli 30,8°C/87,4°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 36,5°C/97,7°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 0,6°C/33,1°F.
Nærmeste flyplass for Teheran er Mehrabad Internasjonale (THR) (9,71 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Imam Khomeini International (40,26 km)

Planlegg en tur til Iran (Den islamske republikken)

I og rundt Teheran