Tanjung Pandan

27. sep. 2019 - 28. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Tanjung Pandan inkluderer D'makmoer Guesthouse, Shan House og Penginapan Mak Ijah basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Tanjung Pandan ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Tanjung Pandan

fra kr 342
fra kr 297

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er oktober, med et gjennomsnitt på kr 190 per natt. Den dyreste måneden å bo i Tanjung Pandan er mars, med en gjennomsnittspris på kr 302 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 202 per natt. Dette er 20% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 244 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Tanjung Pandan er Tanjung Pandan (TJQ) (11,54 km).

Planlegg en tur til Indonesia