Tanjung Pandan

3. mar. 2020 - 4. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Tanjung Pandan inkluderer Grand Hatika Hotel og Swiss-Belresort Tanjung Binga basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Tanjung Pandan ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til dine reisedatoer til søkeboksen ovenfor, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Tanjung Pandan

fra kr 290
fra kr 470

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er september, med et gjennomsnitt på kr 241 per natt. Den dyreste måneden å bo i Tanjung Pandan er januar, med en gjennomsnittspris på kr 386 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 277 per natt. Dette er 3% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 287 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Tanjung Pandan er Tanjung Pandan (TJQ) (11,54 km).

Planlegg en tur til Indonesia

I og rundt Tanjung Pandan