Pangkal Pinang

29. sep. 2019 - 30. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Pangkal Pinang inkluderer Homestay Pangkalpinang Kebabelyuk, RedDoorz Near Bangka Trade Center 2 og OYO 624 Hotel Golden Vella basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Pangkal Pinang ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Pangkal Pinang

fra kr 192
fra kr 469

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er september, med et gjennomsnitt på kr 249 per natt. Den dyreste måneden å bo i Pangkal Pinang er mai, med en gjennomsnittspris på kr 950 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 271 per natt. Dette er 33% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 361 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Pangkal Pinang er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 26,5°C/79,8°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 30,2°C/86,4°F. Den kjøligste måneden er april, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 22,3°C/72,1°F.
Nærmeste flyplass for Pangkal Pinang er Pangkal Pinang (PGK) (7,84 km).

Planlegg en tur til Indonesia