Palangka Raya

26. feb. 2020 - 27. feb. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Palangka Raya inkluderer Yun's Homestay, Wisma Tambun Raya og RedDoorz Near Bundaran Garuda basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Palangka Raya ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Palangka Raya

fra kr 334
fra kr 461

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juni, med et gjennomsnitt på kr 146 per natt. Den dyreste måneden å bo i Palangka Raya er mars, med en gjennomsnittspris på kr 874 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 231 per natt. Dette er 48% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 344 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Palangka Raya er Palangka Raya (PKY) (11,26 km).

Planlegg en tur til Indonesia