Palangka Raya

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Palangka Raya inkluderer Yun's Homestay, Losmen Singgah Kudai og Guest House Papi Inn basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Palangka Raya ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Palangka Raya

fra kr 196
fra kr 526

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juni, med et gjennomsnitt på kr 134 per natt. Den dyreste måneden å bo i Palangka Raya er mars, med en gjennomsnittspris på kr 805 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 179 per natt. Dette er 59% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 287 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Palangka Raya er Palangka Raya (PKY) (11,26 km).

Planlegg en tur til Indonesia