Nongsa

23. apr. 2019 - 24. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Nongsa inkluderer Amaris Hotel Nagoya Hill - Batam, Zest Hotel Harbour Bay Batam og Batam Star Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Nongsa ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Nongsa

fra kr 193
fra kr 320
fra kr 1 390

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er august, med et gjennomsnitt på kr 187 per natt. Den dyreste måneden å bo i Nongsa er april, med en gjennomsnittspris på kr 507 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 210 per natt. Dette er 13% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 238 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Nongsa er Batam (BTH) (5,13 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Tanjung Pinang (54,21 km)

Planlegg en tur til Indonesia