Luwuk

29. feb. 2020 - 1. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Luwuk inkluderer Hotel Grand Soho Luwuk, Istana Hotel And Resort og Estrella Hotel & Conference basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Luwuk ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Luwuk

fra kr 341
fra kr 388

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juni, med et gjennomsnitt på kr 311 per natt. Den dyreste måneden å bo i Luwuk er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 430 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i februar i fjor var kr 359 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Luwuk er Luwuk (LUW) (2,57 km).

Planlegg en tur til Indonesia