Luwuk

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Luwuk inkluderer Karaton Luwuk, Hotel Grand Soho Luwuk og Istana Hotel And Resort basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Luwuk ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Luwuk

fra kr 319
fra kr 363

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juni, med et gjennomsnitt på kr 291 per natt. Den dyreste måneden å bo i Luwuk er juli, med en gjennomsnittspris på kr 369 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 347 per natt. Dette er 5% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 329 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Luwuk er Luwuk (LUW) (2,57 km).

Planlegg en tur til Indonesia