Dumai

21. feb. 2019 - 22. feb. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Dumai inkluderer Mangosteen Bed & Breakfast, Homestay AR-Ridho og Airy Sudirman 429A Dumai basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Dumai ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 247 per natt. Den dyreste måneden å bo i Dumai er januar, med en gjennomsnittspris på kr 247 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 314 per natt. Dette er 4% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 301 som ble sett over de siste 12 månedene.

Planlegg en tur til Indonesia