Dumai

19. mai 2019 - 20. mai 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Dumai inkluderer Mangosteen Bed & Breakfast, Homestay AR-Ridho og Cititel Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Dumai ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Dumai

fra kr 117
fra kr 710

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 224 per natt. Den dyreste måneden å bo i Dumai er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 358 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i mai i fjor var kr 313 per natt. Dette er 8% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 287 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Dumai er den forventede gjennomsnittstemperaturen i mai 28,4°C/83,0°F. Den varmeste måneden er typisk mars, med gjennomsnittstemperatur på 33,1°C/91,6°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 23,4°C/74,1°F.
Nærmeste flyplass for Dumai er Dumai (DUM) (11,02 km).

Planlegg en tur til Indonesia