Bekasi

18. feb. 2019 - 19. feb. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Bekasi inkluderer Apartemet Grand Center Point @E'Ros Hotel, Jl. Bulevar Ahmad Jani Apartemen Springlake Tower Azola lt 9 no 20 og Apartemen Center Point Bekasi basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Bekasi ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den dyreste måneden å overnatte i Bekasi er desember, med en gjennomsnittlig pris på kr 702 per natt. Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 223 per natt.
Gjennomsnittlig pris på et hotell i februar er vanligvis kr 212 per natt. Dette er kr 5% mer enn gjennomsnittlig nattlig pris på kr 223 sett i løpet av de siste 12 månedene.

Planlegg en tur til Indonesia