Bekasi

21. mai 2019 - 22. mai 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Bekasi inkluderer RG Room Grand Centerpoint 3, Tanya Kots 2 og Assyifa Grand Centerpoint Apartemen 8 basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Bekasi ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Bekasi

fra kr 257
fra kr 369

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 201 per natt. Den dyreste måneden å bo i Bekasi er februar, med en gjennomsnittspris på kr 391 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i mai i fjor var kr 212 per natt. Dette er 6% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 226 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Bekasi er Halim Perdana Kusuma Jakarta (HLP) (12,73 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Soekarno-Hatta Jakarta (40,81 km)

Planlegg en tur til Indonesia