Kau

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Kau inkluderer Meti Cottage, Uri Beach Home Stay & Resto og Saloi basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Kau ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er september, med et gjennomsnitt på kr 67 per natt. Den dyreste måneden å bo i Kau er august, med en gjennomsnittspris på kr 470 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 134 per natt. Dette er 133% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 314 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Kau er Kau (KAZ) (4,14 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Ternate (70,05 km) Galela (72,66 km)

Planlegg en tur til Indonesia

I og rundt Kau