Berastagi

19. jun. 2019 - 20. jun. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Berastagi inkluderer Villa Brastagi Resort Jalan Mimpin Tua Blok C No. 41, Villa Berstagi 2 og Serdika Pavilion basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Berastagi ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Berastagi

fra kr 208
fra kr 400
fra kr 1 185

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mai, med et gjennomsnitt på kr 132 per natt. Den dyreste måneden å bo i Berastagi er september, med en gjennomsnittspris på kr 219 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juni i fjor var kr 219 per natt. Dette er 17% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 181 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Berastagi er Kuala Namu Medan (KNO) (68,86 km).

Planlegg en tur til Indonesia