Berastagi

15. feb. 2019 - 16. feb. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Berastagi inkluderer Serdika Pavilion, Sibayak International og Villa Mutiara Asri 18B basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Berastagi ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Berastagi

fra kr 233
fra kr 421
fra kr 554

Vanlige spørsmål

Den dyreste måneden å overnatte i Berastagi er desember, med en gjennomsnittlig pris på kr 177 per natt. Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 177 per natt.
Gjennomsnittlig pris på et hotell i februar er typisk kr 222 per natt. Dette er kr −25% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 177 som ble sett over de forrige 12 månedene.

Planlegg en tur til Indonesia