Panipat

24. jul. 2019 - 25. jul. 2019

2 gjester - 1 rom

Fly Stay Save + Lås opp spesielle hotellrabatter når du bestiller en flyvning gjennom oss. Jippi!
Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Panipat inkluderer Jassons Sheesh Mahal, OYO 7128 Hotel Rama og Hotel Dreamz Residency basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Panipat ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Panipat

fra kr 229
fra kr 324

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mai, med et gjennomsnitt på kr 191 per natt. Den dyreste måneden å bo i Panipat er februar, med en gjennomsnittspris på kr 361 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juli i fjor var kr 276 per natt. Dette er 3% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 267 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Panipat er den forventede gjennomsnittstemperaturen i juli 33,3°C/91,9°F. Den varmeste måneden er typisk mai, med gjennomsnittstemperatur på 42,5°C/108,5°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 8,1°C/46,6°F.

Planlegg en tur til India