Aizawl

23. sep. 2019 - 24. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Aizawl inkluderer Chawlhna Hotel, Chawnguar Reosrt og Tourist Lodge basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Aizawl ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Aizawl

fra kr 123

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er august, med et gjennomsnitt på kr 123 per natt. Den dyreste måneden å bo i Aizawl er februar, med en gjennomsnittspris på kr 292 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 213 per natt. Dette er 6% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 201 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Aizawl er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 18,6°C/65,4°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 23,8°C/74,8°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 4,2°C/39,6°F.
Nærmeste flyplass for Aizawl er Aizawl (AJL) (3,11 km).

Planlegg en tur til India