Port-au-Prince

20. jun. 2019 - 21. jun. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Port-au-Prince inkluderer Karibe Hotel, Kinam Hotel og Park Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Port-au-Prince ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Port-au-Prince

fra kr 772
fra kr 1 163
fra kr 1 191

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juli, med et gjennomsnitt på kr 573 per natt. Den dyreste måneden å bo i Port-au-Prince er april, med en gjennomsnittspris på kr 772 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juni i fjor var kr 628 per natt. Dette er 4% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 654 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Port-au-Prince er Port-au-Prince (PAP) (6,48 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Jacmel (38,38 km)

Planlegg en tur til Haiti