Port-au-Prince

22. sep. 2019 - 23. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Port-au-Prince inkluderer NH Haiti El Rancho, Marriott Port-Au-Prince Hotel og La Lorraine basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Port-au-Prince ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Port-au-Prince

fra kr 708
fra kr 1 320
fra kr 1 140

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er september, med et gjennomsnitt på kr 595 per natt. Den dyreste måneden å bo i Port-au-Prince er april, med en gjennomsnittspris på kr 786 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 640 per natt. Dette er 3% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 665 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Port-au-Prince er Port-au-Prince (PAP) (6,48 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Jacmel (38,38 km)

Planlegg en tur til Haiti