Ureki

23. apr. 2019 - 24. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Ureki inkluderer Kostas Apartments, Apartment on Takashvili 212 og Apartment near the Black Sea Ureki basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Ureki ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Ureki

fra kr 149
fra kr 132
fra kr 248

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 210 per natt. Den dyreste måneden å bo i Ureki er august, med en gjennomsnittspris på kr 485 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 364 per natt. Dette er 5% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 345 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Ureki er Batumi (BUS) (45,21 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Kutaisi (61,36 km)

Planlegg en tur til Georgia