Vasa

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Vasa inkluderer Scandic Vaasa, Bästlandia Apartments og Scandic Waskia basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Vasa ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Vasa

fra kr 788
fra kr 1 152

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mai, med et gjennomsnitt på kr 872 per natt. Den dyreste måneden å bo i Vasa er august, med en gjennomsnittspris på kr 1 297 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i september i fjor var kr 962 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
I Vasa er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 9,6°C/49,3°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 21,0°C/69,8°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −9,1°C/15,6°F.
Nærmeste flyplass for Vasa er Vasa (VAA) (9,19 km).

Planlegg en tur til Finland