Sotkamo

25. apr. 2019 - 26. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Sotkamo inkluderer VillaVuokatti, Vuokatin Aateli Villas og Vuokatin Aateli Villa Marsalkka basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Sotkamo ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Sotkamo

fra kr 480
fra kr 530
fra kr 1 149

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er oktober, med et gjennomsnitt på kr 1 071 per natt. Den dyreste måneden å bo i Sotkamo er januar, med en gjennomsnittspris på kr 2 789 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 1 328 per natt. Dette er 8% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 441 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Sotkamo er Kajana (KAJ) (37,59 km).

Planlegg en tur til Finland