Rantasalmi

23. apr. 2019 - 24. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Rantasalmi inkluderer Tallusniemi Villas, Oravi Villas og Lomalehto Cottages basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Rantasalmi ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Rantasalmi

fra kr 860
fra kr 1 290

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 838 per natt. Den dyreste måneden å bo i Rantasalmi er september, med en gjennomsnittspris på kr 1 379 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 993 per natt. Dette er 1% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 010 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Rantasalmi er den forventede gjennomsnittstemperaturen i april 2,2°C/36,0°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 21,6°C/70,9°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −12,4°C/9,7°F.
Nærmeste flyplass for Rantasalmi er Savonlinna (SVL) (35,95 km).

Planlegg en tur til Finland