Mikkeli

3. jul. 2019 - 4. jul. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Mikkeli inkluderer Holiday Home Pyöriäinen, Holiday Home Harrila og Holiday Home Riihiniemi (raudanniemi) basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Mikkeli ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Mikkeli

fra kr 1 164
fra kr 2 762
fra kr 3 634

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 845 per natt. Den dyreste måneden å bo i Mikkeli er juli, med en gjennomsnittspris på kr 1 235 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juni i fjor var kr 986 per natt. Dette er 3% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 019 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Mikkeli er den forventede gjennomsnittstemperaturen i juni 13,8°C/56,8°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 22,0°C/71,6°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −11,5°C/11,3°F.

Planlegg en tur til Finland