Laukaa

30. jul. 2019 - 31. jul. 2019

2 gjester - 1 rom

Fly Stay Save + Lås opp spesielle hotellrabatter når du bestiller en flyvning gjennom oss. Jippi!
Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Laukaa inkluderer 3 Huonetta ja Keittiö Vaajakoskentiellä, Feels Like Home Taulumäki og Puistokatu basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Laukaa ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Laukaa

fra kr 483
fra kr 574

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 816 per natt. Den dyreste måneden å bo i Laukaa er juli, med en gjennomsnittspris på kr 1 546 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juli i fjor var kr 1 224 per natt. Dette er 19% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 987 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Laukaa er den forventede gjennomsnittstemperaturen i juli 17,2°C/62,9°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 21,5°C/70,7°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −11,0°C/12,2°F.
Nærmeste flyplass for Laukaa er Jyväskylä (JYV) (14,31 km).

Planlegg en tur til Finland