Kajana

6. mar. 2020 - 7. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Kajana inkluderer Holiday Home Tuomiranta basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere ditt opphold på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Kajana ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ditt ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt inn dine valgte reisedatoer i søkeboksen over, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Kajana

fra kr 2 102
fra kr 1 078

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er februar, med et gjennomsnitt på kr 1 139 per natt. Den dyreste måneden å bo i Kajana er april, med en gjennomsnittspris på kr 1 660 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 1 236 per natt. Dette er 7% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 334 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Kajana er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar −9,9°C/14,1°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 20,6°C/69,1°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −14,5°C/5,9°F.
Nærmeste flyplass for Kajana er Kajana (KAJ) (6,33 km).

Planlegg en tur til Finland

I og rundt Kajana