Aksum

6. mar. 2020 - 7. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Aksum inkluderer Hotel Delina, Armah Hotel og Ethiopis Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Aksum ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Aksum

fra kr 606

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mai, med et gjennomsnitt på kr 170 per natt. Den dyreste måneden å bo i Aksum er september, med en gjennomsnittspris på kr 521 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 206 per natt. Dette er 24% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 256 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Aksum er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar 11,2°C/52,2°F. Den varmeste måneden er typisk september, med gjennomsnittstemperatur på 17,6°C/63,7°F. Den kjøligste måneden er desember, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 8,3°C/46,9°F.
Nærmeste flyplass for Aksum er Aksum (AXU) (0,99 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Indaselassie (48,15 km)

Planlegg en tur til Etiopia

I og rundt Aksum