Aksum

27. sep. 2019 - 28. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Aksum inkluderer Sabean International Hotel og Romadi Hotel Axum basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Aksum ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til dine reisedatoer til søkeboksen ovenfor, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 157 per natt. Den dyreste måneden å bo i Aksum er mars, med en gjennomsnittspris på kr 190 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 157 per natt. Dette er 8% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 171 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Aksum er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 14,3°C/57,7°F. Den varmeste måneden er typisk september, med gjennomsnittstemperatur på 17,6°C/63,7°F. Den kjøligste måneden er desember, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 8,3°C/46,9°F.
Nærmeste flyplass for Aksum er Aksum (AXU) (0,99 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Indaselassie (48,15 km)

Planlegg en tur til Etiopia

I og rundt Aksum