Sharm el-Sheikh

6. mar. 2020 - 7. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Sharm el-Sheikh inkluderer Hilton Sharks Bay Resort, Concorde El Salam Sharm El Sheikh Sport Hotel og Dive Inn Resort basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Sharm el-Sheikh ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Sharm el-Sheikh

fra kr 351
fra kr 630
fra kr 933

Hva sier de reisende om Sharm el-Sheikh?

9,8
Reisende familier
8,2
Friluftsentusiaster
7,7
Eventyrlystne
7,5
Natteravner
7,1
Luksusreisende
Medlemsvurderinger (153)
Harold
HaroldBrooklyn
26.02.2014

Sharm selv er litt av en dump - vei overbuilt og fylt med unattractive hoteller som er langt forbi deres prime. Når det er sagt, er Sharm en flott base for utflukter videre inn i Sinai (St. Catherine's Monastery, Mt. Sinai, Dahab) og for undersjøisk undersøkelse. Dykking her er absolutt verdensklasse.

Gohary
GoharyKairo
01.07.2013

Sharm er sjarm ..... dette er de små ordene som kan beskrive denne fantastiske byen, um forelsket i alle ting i den ... du kan finne tusenvis av sjeldne fisker og akuatiske dyr der du ikke trenger noe for å se dem bortsett fra et billig snorklingglass restaurantene, nattklubbene, dykkersentrene og safariturene ..... GÅ TIL DER, OG DU MÅ ALDRI REGRETTE

Miriam Rusciano
Miriam Rusciano
27.08.2019

Luxury and low-priced coral reef, now traditional, almost nothing remains, I recommend ras mohamed excursions, motorized in the desert, and the pyramids of giza (if proposed)

Julls
JullsMoskva
06.01.2017

Как картинка из книжки старинной, Услаждавшей мои вечера, Изумрудные эти равнины И раскидистых пальм веера. Н.Гумилев

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mai, med et gjennomsnitt på kr 582 per natt. Den dyreste måneden å bo i Sharm el-Sheikh er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 2 242 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 763 per natt. Dette er 13% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 869 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Sharm el-Sheikh er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar 17,2°C/63,0°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 36,8°C/98,2°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 11,4°C/52,5°F.
Nærmeste flyplass for Sharm el-Sheikh er Sharm el-Sheikh (SSH) (1,01 km).

Planlegg en tur til Egypt