Méro

26. apr. 2019 - 27. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Méro inkluderer Corosol Apartments, Firefly Cottage og Iso's Bed & Breakfast basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Méro ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Méro

fra kr 1 342

Vanlige spørsmål

I Méro er den forventede gjennomsnittstemperaturen i april 10,9°C/51,6°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 23,2°C/73,8°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 4,6°C/40,3°F.
Nærmeste flyplass for Méro er Dominica Cane Field (DCF) (9,96 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Dominica Melville Hall (19,89 km)

Planlegg en tur til Dominica