Sammenlign og spar på hoteller i San Francisco

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i San Francisco

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær San Francisco-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i San Francisco. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i San Francisco | Sammenlign priser på billige hotell i San Francisco

San Francisco

Når det gjelder hotell i San Francisco er det en ting som er sikkert: Det er nok å velge i. Den populære storbyen i California er blant USAs mest populære reisemål, og hotellene i San Francisco finnes virkelig i alle prisklasser, med alle slags hotelltyper. Om du er av dem som liker å spare feriepengene til opplevelser, så finner du utallige billige hoteller og rimelig overnatting på vandrerhjem, hostels og B&Bs i San Francisco sentrum og omegn. Dersom du reiser utenom høysesongen kan du finne gode hotelltilbud og overnatting i San Francisco helt ned i en hundrelapp eller to per natt på sovesal. I den andre enden av skalaen har San Francisco flere luksuriøse femstjerners-hoteller, med overdådig luksus og ofte en takterrasse der du kan nyte en drink og utsikten over San Francisco Bay. Det mest kjente landemerket i San Francisco er selvsagt Golden Gate-broen, som mange hotellrom lokker med utsikt over.

I mellomsjiktet er det også utallige hoteller i San Francisco. Det er ikke den billigste byen å overnatte i, men du finner gode, sentrale hoteller med relativt rimelige hotellpriser, særlig om du unngår de travleste turistperiodene. Og hva med å overnatte på et boutique-hotell eller et designfokusert gjestehus? San Francisco er velkjent for å ha fokus på spennende og annerledes interiør, og de karakteristiske husene som er godt kjent fra både film og TV kan by på minneverdige overnattingsopplevelser. Det er også utallige severdigheter du kan utforske i de bratte og spennende gatene i San Francisco. Den velkjente trikken, Alcatraz, Fisherman’s Wharf og USAs største Chinatown er bare noen av eksemplene. San Francisco kalles ofte en av USAs mest europeiske byer, og mange unge samler seg her for å studere eller å jobbe i teknologibedriftene like utenfor San Francisco i Silicon Valley. I bydelen Castro henger regnbueflaggene tett, mens Haight-Ashbury har vært hippienes valfartssted i en årrekke. I dag er attraksjonene i San Francisco varierte og fascinerende. Bestill overnatting i San Francisco sentrum så du kan utforske den relativt lille byen til fots, eller sett deg på de klassiske trikkene for å få den riktige følelsen av denne turistperlen.

Visste du at...?

San Francisco er kjent for sine bratte gater. Lombard Street er den best kjente, men den bratteste er Filbert Street, som mellom Hyde Street og Leavenworth Street har en helning på hele 31,5%.

Den verdensberømte lykkekjeksen med kryptiske spådommer som du får med kinesisk og asiatisk mat ble visstnok oppfunnet i San Francisco. En japansk innbygger i byen serverte gjestene på et japansk tehus i Golden Gate Park de første moderne fortune cookies allerede i 1914, og i dag selges det over 3 milliarder lykkekjeks hvert år.

Den vakre og velkjente Golden Gate Bridge ble bygget under den økonomiske nedgangstiden i USA, og sto ferdig i 1937. Da var den verdens lengste bro.