Meridian

26. mai 2019 - 27. mai 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Meridian inkluderer Fairfield Inn & Suites by Marriott Meridian, Fairfield Inn Suites Meridian og Thrifty Inn Newton basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Meridian ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Meridian

fra kr 1 154

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 596 per natt. Den dyreste måneden å bo i Meridian er april, med en gjennomsnittspris på kr 784 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i mai i fjor var kr 640 per natt. Dette er 2% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 655 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Meridian er den forventede gjennomsnittstemperaturen i mai 22,3°C/72,1°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 33,8°C/92,8°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 2,2°C/36,0°F.
Nærmeste flyplass for Meridian er Meridian (MEI) (5,23 km).

Planlegg en tur til De forente stater