Laurel

29. sep. 2019 - 30. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Laurel inkluderer Claridge Inn, Oak Grove Apartment Hattiesburg, MS og Red Carpet Inn Taylorsville basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Laurel ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Laurel

fra kr 842

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er august, med et gjennomsnitt på kr 656 per natt. Den dyreste måneden å bo i Laurel er april, med en gjennomsnittspris på kr 769 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 690 per natt. Dette er 2% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 704 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Laurel er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 25,5°C/77,9°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 33,1°C/91,6°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 5,1°C/41,2°F.
Nærmeste flyplass for Laurel er Laurel Hesler-Noble Field (LUL) (4,57 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Hattiesburg-Laurel (31,87 km)

Planlegg en tur til De forente stater