Laurel

2. mar. 2020 - 3. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Laurel inkluderer ✰KING BED✰ Hattiesburg's Hidden Cottage Near Downtown & Midtown, Oak Grove Apartment Hattiesburg, MS og River Ranch Bed & Breakfast basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Laurel ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Laurel

fra kr 890

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 673 per natt. Den dyreste måneden å bo i Laurel er april, med en gjennomsnittspris på kr 817 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 697 per natt. Dette er 3% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 724 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Laurel er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar 12,9°C/55,1°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 33,1°C/91,6°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 5,1°C/41,2°F.
Nærmeste flyplass for Laurel er Laurel Hesler-Noble Field (LUL) (4,57 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Hattiesburg-Laurel (31,87 km)

Planlegg en tur til De forente stater