Al Jazīrah al Ḩamrā'

22. feb. 2019 - 23. feb. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Al Jazīrah al Ḩamrā' inkluderer Dar 66 Villa, Al Hamra Village Holiday Apartments og Studio in Al Hamra basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Al Jazīrah al Ḩamrā' ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Al Jazīrah al Ḩamrā'

fra kr 721
fra kr 653
fra kr 1 994

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 687 per natt. Den dyreste måneden å bo i Al Jazīrah al Ḩamrā' er januar, med en gjennomsnittspris på kr 687 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 1 172 per natt. Dette er 23% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 444 som ble sett over de siste 12 månedene.

Planlegg en tur til De forente arabiske emirater