København

7. mar. 2020 - 8. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i København inkluderer Copenhagen Admiral Hotel, Crowne Plaza Copenhagen Towers og Copenhagen Island Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i København ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i København

fra kr 1 350
fra kr 1 405
fra kr 2 597

Hva sier de reisende om København?

9,8
Friluftsentusiaster
9,6
Kunst- & designelskere
9,3
Historieentusiaster
9,0
Matelskere
8,4
Reisende familier
Medlemsvurderinger (299)
Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
05.08.2019

København, hovedstaden i Danmark, ligger på kystøyene Sjælland og Amager. Den kobles til Malmo i Sør-Sverige gjennom Øresundsbroen. I Indre By, det historiske sentrum av byen, ligger Frederiksstaden, et raffinert nabolag fra 1700-tallet, som huser kongefamiliens Amalienborg-palasset. I nærheten ligger Christiansborg palass og Rosenborg slott fra renessansetiden, omgitt av hager, som rommer kronjuvelene.

Frankie Stewart
Frankie Stewart
05.08.2019

Jeg har masse familie i Danmark og besøker dem jevnlig ettersom jeg elsker landet så mye! Det er flere sykler enn biler i byen, noe som er forfriskende og inspirerende. Gatene er de reneste i alle byer jeg noen gang har besøkt. Befolkningen i Danmark er åpensinnet og vennlig og alle snakker engelsk nesten flytende i byen. De fleste skiltene er skrevet på dansk og engelsk. Fantastisk mat, god shopping og litt vakker arkitektur! Været er temperamentalt som England, men med tøffere ytterpunkter, kaldere vintre og varmere somre. (I min erfaring)

Brooke Barnhart
Brooke Barnhart
10.02.2020

Favorite city in the world! Copenhagen is a amazing. Very expensive, but so cute, lots of history, so many good pastries!

Rosie Jamison
Rosie Jamison
20.10.2019

Would recommend for lovely design throughout the city! The danish people are great, very friendly, English is spoken everywhere we went! Any keen walkers will love the walk around the whole main city, easily done and easy to find all main points of interest. We didn’t find much history or much more that we would be interested in, but for foodies and anyone going for socialising and nightlife I would say it’ll be great to visit

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er februar, med et gjennomsnitt på kr 1 423 per natt. Den dyreste måneden å bo i København er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 2 724 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i februar i fjor var kr 2 201 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
I København er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar 1,9°C/35,4°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 22,6°C/72,7°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −0,5°C/31,1°F.
Nærmeste flyplass for København er København (CPH) (8,60 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: København Roskilde (29,19 km) Malmö Sturup (52,80 km) Ängelholm Helsingborg (71,00 km)

Planlegg en tur til Danmark