Sammenlign og spar på hoteller i København

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i København

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær København-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i København. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i København | Sammenlign priser på billige hotell i København

København er en vennlig storby, med dejlig dansk gjestfrihet, spennende arkitektur, fantastisk mat og bra uteliv. Byen har flere arkitektoniske perler: det sjarmerende Rundetårn; det moderne, kongelige biblioteket kjent som «den svarte diamanten», og Paustian-komplekset av Jørn Utzon, som designet operahuset i Sydney. Kongefamiliens slott, Amalienborg, er også et syn.

Shoppinggaten Strøget er Europas største handlegate for fotgjengere. Her kan du fråtse i flott dansk design på Illums eller Magasin du Nord. Strøget er også et spennende sted å spasere på ettermiddag- og kveldstid, da gatekunstnere, musikanter og sjonglører gjør gaten om til et livlig sirkus. København er et mekka for kulturentusiaster. På Det Kongelige Teater settes det opp både klassisk og moderne teater, og de har også en ballettscene. Operaen ble bygget i 2005 og har blitt svært populær blant både lokale og tilreisende.

Kafekulturen i byen er rikholdig, med masse kafeer i Indre by, Østerbro og Vesterbro. København er dessuten en av byene med den beste maten i verden. Verdenskjente Noma har to Michelin-stjerner og er blitt kåret til verdens beste restaurant. Byen har også flere Michelin-restauranter, men du kan få god, solid mat selv om du ikke går på de flotteste spisestedene. Et smørrebrød og øl på en av Københavns mange kroer, kafeer eller puber er noe du må få med deg – og hva med en rød pølse fra en pølsevogn?

Overnatting i København kommer i alle prisklasser og standarder. Det lønner seg å bestille hotell på nettet, da mange hotelltilbud kun er tilgjengelig i god tid på forhånd. Luksushoteller i København inkluderer det klassiske D’Angleterre eller Hotel Nyhavn. Designhotellet Hotel Fox, med hotellrom innredet av lokale kunstnere er spennende og sentralt. Hvis du er ute etter billigere overnatting i København er hotellkjeden Cab Inn et bra alternativ, eller prøv ungdomsherberger, blant annet Danhostel-kjeden.

Om du foretrekker et helt unikt sted å sove i København kan du prøve Flakfortet, et gammelt fort på en liten øy like utenfor byen, eller overnatting i husbåten CPH Living i Christianshavn. Hvis du kommer med fly til København, ligger det historiske strandhotellet Dragør Badehotel nær flyplassen – med flott utsikt over Øresund. Du finner også flere gjestgiverier, pensjonater og små kroer som tilbyr overnatting.

Visste du at...?

* Verdens to eldste fornøyelsesparker, Bakken og Tivoli, med verdens eldste berg-og-dal-baner ligger begge i København.

* Fristaden Christiania, med fargerike hus, organisk mat og et liberalt forhold til diverse nytelsesmidler, har okkupert havneområdet siden 70-tallet..