Malpais

19. apr. 2019 - 20. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Malpais inkluderer Sunset Reef Marine Hotel, Hotel Santa Teresa og Paradise Beach Resort basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Malpais ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Malpais

fra kr 659
fra kr 1 600
fra kr 1 013

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 565 per natt. Den dyreste måneden å bo i Malpais er februar, med en gjennomsnittspris på kr 830 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 653 per natt. Dette er 7% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 701 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Malpais er Tambor (TMU) (18,95 km).Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Nosara Beach (69,15 km)

Planlegg en tur til Costa Rica