Quibdó

6. mar. 2020 - 7. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Quibdó inkluderer Hotel Palermo, Apartamento Amoblado og Casa Hotel Chachajo basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Quibdó ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Quibdó

fra kr 412

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er februar, med et gjennomsnitt på kr 267 per natt. Den dyreste måneden å bo i Quibdó er september, med en gjennomsnittspris på kr 436 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 388 per natt. Dette er 4% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 370 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Quibdó er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar 20,2°C/68,4°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 26,1°C/79,0°F. Den kjøligste måneden er august, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 15,4°C/59,7°F.
Nærmeste flyplass for Quibdó er Quibdó (UIB) (1,34 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Condoto (67,33 km) Nuqui (69,65 km)

Planlegg en tur til Colombia