Primorsko

25. apr. 2019 - 26. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Primorsko inkluderer Hotel Golden Lion, Hotel Lilia 2 og Arkadia Guest House basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Primorsko ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Primorsko

fra kr 112
fra kr 151

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juni, med et gjennomsnitt på kr 223 per natt. Den dyreste måneden å bo i Primorsko er juli, med en gjennomsnittspris på kr 413 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 324 per natt. Dette er 2% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 332 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Primorsko er den forventede gjennomsnittstemperaturen i april 11,0°C/51,7°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 27,2°C/81,0°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 1,1°C/34,0°F.
Nærmeste flyplass for Primorsko er Burgas (BOJ) (39,03 km).

Planlegg en tur til Bulgaria