Corumbá

6. mar. 2020 - 7. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Corumbá inkluderer Hostel Portal do Pantanal, Pousada Beija Flor og Hostel Road Riders basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Corumbá ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Corumbá

fra kr 727

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er februar, med et gjennomsnitt på kr 448 per natt. Den dyreste måneden å bo i Corumbá er juli, med en gjennomsnittspris på kr 1 187 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 642 per natt. Dette er 7% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 688 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Corumbá er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar 27,9°C/82,1°F. Den varmeste måneden er typisk oktober, med gjennomsnittstemperatur på 33,2°C/91,8°F. Den kjøligste måneden er juli, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 16,4°C/61,5°F.
Nærmeste flyplass for Corumbá er Corumbá (CMG) (1,84 km).

Planlegg en tur til Brasil