Cobija

26. feb. 2020 - 27. feb. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Cobija inkluderer Estrella del Norte Hotel - Cobija, Amazonia Hotel og Un Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Cobija ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 243 per natt. Den dyreste måneden å bo i Cobija er november, med en gjennomsnittspris på kr 583 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 364 per natt. Dette er 6% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 388 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Cobija er Cobija (CIJ) (2,92 km).

Planlegg en tur til Brasil

I og rundt Cobija