Portland

29. sep. 2019 - 30. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Portland inkluderer Ocean Views, Talisman Ocean Views og Bayviews on Seaview basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Portland ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Portland

fra kr 305
fra kr 543

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er oktober, med et gjennomsnitt på kr 791 per natt. Den dyreste måneden å bo i Portland er januar, med en gjennomsnittspris på kr 916 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i september i fjor var kr 825 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
I Portland er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 12,0°C/53,5°F. Den varmeste måneden er typisk februar, med gjennomsnittstemperatur på 21,0°C/69,8°F. Den kjøligste måneden er august, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 8,6°C/47,5°F.
Nærmeste flyplass for Portland er Portland (PTJ) (4,58 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Warrnambool (73,86 km)

Planlegg en tur til Australia