Portland

2. mar. 2020 - 3. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Portland inkluderer Ocean Views, Hurdit og Talisman Ocean Views basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Portland ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Portland

fra kr 908
fra kr 1 388

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juni, med et gjennomsnitt på kr 841 per natt. Den dyreste måneden å bo i Portland er januar, med en gjennomsnittspris på kr 962 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i februar i fjor var kr 878 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
I Portland er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar 18,1°C/64,5°F. Den varmeste måneden er typisk februar, med gjennomsnittstemperatur på 21,0°C/69,8°F. Den kjøligste måneden er august, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 8,6°C/47,5°F.
Nærmeste flyplass for Portland er Portland (PTJ) (4,58 km).

Planlegg en tur til Australia