Nakhitsjevan

6. mar. 2020 - 7. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Nakhitsjevan inkluderer Grand Nakhchivan Hotel og Saat Meydani Nakhchivan basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Nakhitsjevan ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til dine reisedatoer til søkeboksen ovenfor, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 279 per natt. Den dyreste måneden å bo i Nakhitsjevan er september, med en gjennomsnittspris på kr 19 630 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 533 per natt. Dette er 331% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 2 301 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Nakhitsjevan er Nakhitsjevan (NAJ) (4,72 km).

Planlegg en tur til Aserbajdsjan

I og rundt Nakhitsjevan