Nakhitsjevan

27. sep. 2019 - 28. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Nakhitsjevan inkluderer Horseback Tours Farm, Gomkers Guest House og Avtovagzal Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Nakhitsjevan ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er oktober, med et gjennomsnitt på kr 224 per natt. Den dyreste måneden å bo i Nakhitsjevan er august, med en gjennomsnittspris på kr 1 500 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 235 per natt. Dette er 167% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 630 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Nakhitsjevan er Nakhitsjevan (NAJ) (4,72 km).

Planlegg en tur til Aserbajdsjan

I og rundt Nakhitsjevan