San Pedro

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gjester - 1 rom

Fly Stay Save + Lås opp spesielle hotellrabatter når du bestiller en flyvning gjennom oss. Jippi!
Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i San Pedro inkluderer La Esperanza Hospedaje, El Jacaranda og la casa de los pájaros basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i San Pedro ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i San Pedro

fra kr 700
fra kr 1 181
fra kr 556

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er september, med et gjennomsnitt på kr 492 per natt. Den dyreste måneden å bo i San Pedro er mars, med en gjennomsnittspris på kr 813 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juli i fjor var kr 609 per natt. Dette er 1% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 600 som ble sett over de siste 12 månedene.
I San Pedro er den forventede gjennomsnittstemperaturen i juli 10,4°C/50,7°F. Den varmeste måneden er typisk januar, med gjennomsnittstemperatur på 29,1°C/84,4°F. Den kjøligste måneden er juli, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 6,1°C/43,0°F.

Planlegg en tur til Argentina