San Pedro

20. feb. 2019 - 21. feb. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i San Pedro inkluderer Posada el Mirador, Posada Los Robles og Puerto Canaletas basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i San Pedro ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den dyreste måneden å overnatte i San Pedro er desember, med en gjennomsnittlig pris på kr 638 per natt. Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 627 per natt.
Gjennomsnittlig pris på et hotell i februar er typisk kr 638 per natt. Dette er kr −1% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 627 som ble sett over de forrige 12 månedene.

Planlegg en tur til Argentina