Puerto Iguazú

19. jun. 2019 - 20. jun. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Puerto Iguazú inkluderer Grand Crucero Hotel, 125 Hotel og Hotel Amayal basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Puerto Iguazú ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Puerto Iguazú

fra kr 345
fra kr 559
fra kr 773

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er oktober, med et gjennomsnitt på kr 307 per natt. Den dyreste måneden å bo i Puerto Iguazú er juli, med en gjennomsnittspris på kr 779 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juni i fjor var kr 526 per natt. Dette er 3% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 509 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Puerto Iguazú er Iguazu (IGR) (18,02 km).

Planlegg en tur til Argentina