Omarë

22. feb. 2019 - 23. feb. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Omarë inkluderer Lake Shkodra Resort, Pashko Vasa Guesthouse og Shkodra Backpackers Hostel - Mi Casa es Tu Casa basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Omarë ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Omarë

fra kr 372
fra kr 620
fra kr 958

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 349 per natt. Den dyreste måneden å bo i Omarë er januar, med en gjennomsnittspris på kr 349 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 518 per natt. Dette er 0% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 519 som ble sett over de siste 12 månedene.

Planlegg en tur til Albania