Omarë

2. jul. 2019 - 3. jul. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Omarë inkluderer Lake Shkodra Resort, Pashko Vasa Guesthouse og Shkodra Backpackers Hostel - Mi Casa es Tu Casa basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Omarë ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Omarë

fra kr 189
fra kr 308
fra kr 454

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 238 per natt. Den dyreste måneden å bo i Omarë er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 541 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juni i fjor var kr 497 per natt. Dette er 14% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 424 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Omarë er Podgorica (TGD) (30,56 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Tivat (68,94 km)

Planlegg en tur til Albania