Sammenlign og spar på hoteller i Wien

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i Wien

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær Wien-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i Wien. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i Wien | Sammenlign priser på billige hotell i Wien

Å bo på hotell i Wien er en storartet opplevelse. Den elegante europeiske hovedstaden med lang historie, et bankende storbyhjerte og fremragende kulturopplevelser kan by på hoteller av høy kvalitet og med alle fasiliteter. Wien er kjent for klassisk musikk, sine flotte nyttårsball og for utallige konserter i Operahuset og de mange konsertarenaene i byen. Hotellene i Wien blir ofte fullbooket når Europas elite valfarter til den østerrikske hovedstaden for å svinge seg til elegant musikk på Wiens nyttårsball. Dersom du bestiller hotellrom i Wien i god tid kan du få med deg både nyttårskonsert og ballopplevelser på flere av Wiens beste hotell. Men for dem som har mindre budsjett er det også flere billigere hoteller som likevel gir deg muligheten til å oppleve Wien fra sin beste side. Det vakre middelaldersentret i byen har en rekke katedraler, kirker og museer. Du kan vandre blant aristokratisk eleganse og se på Wiens spennende blanding av historie og moderne shopping, restaurantliv og kulturopplevelser. Bestill hotell i Wien sentrum, så er du i gangavstand fra de aller fleste severdighetene. De fleste hotellene i Wien ligger i gamlebyen, den såkalte Binner Stadt. Her finner du hotell i alle prisklasser, fra rimelige, enkle hotellrom og ungdomsherberger til internasjonale hotellkjeder og de mest luksuriøse femstjernershotellene med utsikt over den vakre Donau-elven.

Det tidløse og klassiske bysenteret i Wien er best å utforske til fots, så får du med deg alle de storslåtte bygningene og fasadene på både kulturinstitusjoner og berømte Wien-hoteller. Vakre torg og grønne lunger gir både lokalbefolkningen og turister i Wien gode muligheter til å slappe av og se på folkelivet, mens en båttur langs Donau-elven frister de fleste som besøker Østerrikes hovedstad.

Flere av de fasjonable hotellene i Wien er verdenskjente. Dersom du har råd og anledning er det absolutt en opplevelse å ta inn på det luksuriøse Grand Hotell Wien, som byr på førsteklasses eleganse og en prima beliggenhet. Hotell Sacher er berømt for sin Sachertorte, og hotellets fasade like ved det berømte Operahuset har også gjort det til en turistattraksjon i seg selv. Men om du vil bestille hotellrom på Wiens fremste hoteller må du være forberedt på å punge ut, for det er ingen billig fornøyelse.

Det er også mulig å bestille hotell nær Wien flyplass, men det er både praktisk og smart å bo i sentrum, hvor hotellene har bedre standard og du er i nærheten av attraksjoner og severdigheter. Det er kanskje billigere hotell utenfor ringveien, men husk å beregne transportkostnader med i regningen.

Visste du at...?

Hvis du er glad i å danse bør du besøke Wien i januar, februar og mars. Hele 300 ball finner sted i Wiens mange konserthaller.

Wien er et viktig arnested for mange av Europas viktigste navn. Sigmund Freud, Mozart, Beethoven og Gustav Klimt har alle bodd i Wien, og Brahms, Schubert og Johann Strauss er begravet her.

Donau-elven som renner gjennom Wien er den eneste elven i verden som er innom fire hovedsteder. I tillegg til Wien renner den gjennom Bratislava, Budapest og Beograd.