Kart

SAS flybilletter

Leter du etter billige flyreiser med SAS? Bruk Skyscanner til å søke etter flybilletter med SAS, og finn de laveste flyprisene og de reisetidspunktene som passer dine reisebehov best.

Generell informasjon

Den eldste grenen av SAS, Det danske luftfartselskab A/S, ble stiftet allerede i i 1918. I løpet av de neste ti årene ble både de norske og svenske grenene stiftet, og i 1946 slo de tre selskapene seg sammen og dannet Scandinavian Airlines. Andre milepæler i det skandinaviske selskapets historie er verdens første rutefly mellom København og Los Angeles, som startet i 1954, og åpningen av det første SAS-hotellet i 1960. I dag transporterer selskapet over 27 millioner passasjerer i året, til langt over 100 reisemål i hele verden.

Innsjekkingsinformasjon

Innsjekk hos SAS åpner 22 timer før avgang på nett, mobil og ved innsjekkingsautomatene. Det er dessuten mulig å sjekke inn på tradisjonelt vis ved skranken på flyplassen - disse åpner 2 timer før avgang. Innsjekking stenger mellom 30 og 60 minutter før avgang, avhengig av rute og innsjekkingsmetode. Merk at reisende på økonomi alltid må sjekke inn på nett, mobil eller automat.

Bagasjeinformasjon

Hos SAS kan passasjerer alltid reise med et stk innsjekket bagasje på opptil 23 kg uten gebyr. På noen strekninger og med noen billettyper kan man sjekke inn 2 stk bagasje uten å betale mer. I tillegg er det lov å ha med et stk håndbagasje på opp til 8 kg, innen godkjente dimensjoner.

Hva er inkludert, og hva er ikke

SAS markedsfører seg blant annet med å være et gebyrfritt selskap, og det betyr at de fleste standard tjenester er inkludert i billettprisen. Blant annet kan man altså ta med 1 stk håndbagasje og minst 1 stk innsjekket bagasje uten å betale noe ekstra.

Reisende kan dessuten ta med barnevogn eller sportstriller gratis, og setevalg er gratis ved online innsjekking.

På fly med mulighet for trådløst internett må reisende på økonomiklasse betale for fornøyelsen.

Hold deg alltid oppdatert direkte på flyselskapets hjemmeside for hva som er inkludert i prisen du betaler.

3 grunner til å fly med Scandinavian Airlines

1. Er flere ganger blitt kåret til Europas mest punktlige flyselskap

2. Mange innsjekkingsmuligheter, blant annet på selvbetjeningsmaskiner på Oslo S.

3. Gratis kaffe og te på alle SAS-fly

 

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.