Bilutleie | Sammenlign priser fra alle større bilutleiefirmaer med Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Gratis, enkel og rask sammenligning av bilutleie og flyplasstransport

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis
Flyplasstransport
Vent ikke til du lander før du finner flyplasstransport. Oppgi detaljene dine og vi vil hjelpe deg å velge et pålitelig selskap og få et godt tilbud fra over 1700 flyplasser fra hele verden. Du kan da slappe av og vite at alt er tatt hånd om.
Bestill en transfer
Bilutleie
Finn billig bilutleie raskt og kom deg av gårde i godt humør med Skyscanner. Søk gjennom verdens mest populære bilutleieselskaper. Sammenlign priser på et øyeblikk. Bestill deretter direkte med det valgte bilutleieselskapet. Det er så enkelt.
Populære bilutleiedestinasjoner
Bilutleie i OsloFra kr 278*
Bilutleie i Gran Canaria
Bilutleie i AlicanteFra kr 45*
Bilutleie i BergenFra kr 251*
Bilutleie i MünchenFra kr 196*
Bilutleie i MadridFra kr 31*
Bilutleie i MálagaFra kr 40*
Bilutleie i Los AngelesFra kr 251*
Bilutleie i Ålesund VigraFra kr 385*

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.