Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Sixt - Sammenlign tilbud på bilutleie hos Skyscanner

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Finn leiebil fra Sixt med Skyscanner. Vi sammenligner priser på bilutleie fra Sixt og 800 andre leiebilselskaper for å finne et biltilbud som passer deg.

Skyscanner hjelper over 2 millioner kunder å finne leiebil og sammenligne priser på bilutleie hver måned. Du kan søke blant leiebiler fra Sixt og alle de andre bilutleiefirmaene på ett sted. Vi sammenligner over 800 bilutleiefirmaer, inkludert flere av de største leiebilselskapene og merkenavnene som Sixt. Skyscanner tar aldri betalt provisjon, og du betaler samme pris på leiebilen din som om du hadde gått direkte til selgeren uten å sammenligne priser hos Skyscanner først.

Sixt bilutleie er tilgjengelig på tusenvis av destinasjoner verden over. Når du sammenligner priser på leiebil fra Sixt hos Skyscanner finner vi de beste prisene tilgjengelig på de datoene og det hentestedet du velger. Da vet du at du kan velge det leiebiltilbudet som passer deg best, og du kan være trygg på at du leier bil direkte fra Sixt, uten noen ekstra avgifter fra Skyscanner.

Leiebilselskapet Sixt ble grunnlagt i Tyskland i 1912. I dag er selskapet blant de største bilutleiefirmaene i Europa, kjent for å tilby luksuriøse og praktiske leiebiler til en rimelig pris. Sixt har blant annet verdens største utvalg av BMW og Mercedes Benz-leiebiler. De har tusenvis av utleiestasjoner over hele kloden, og tilbyr både billig bilutleie, firmaavtaler og luksuriøse leiebiler i premium-klassen. Sixt har hundrevis av leiekontorer i Norge, så du enkelt kan leie bil i Oslo, finne bilutleie i Bergen eller bestille leiebil på hundrevis av andre små og store steder landet rundt.

Når du leier bil fra Sixt, enten det er en personbil, varebil eller minibuss, er du i gode hender. Bilutleie fra Sixt inkluderer forsikring, moms og ubegrenset kjørelengde. Dersom du vil ha en luksuriøs weekendbil for en helgetur har Sixt over 50 000 førsteklasses biler i premiumklassen, med en detaljert bilguide så du finner akkurat den leiebilen du alltid har ønsket deg. Sixt tilbyr gode leiebetingelser og når du sammenligner leiepriser fra Sixt hos Skyscanner ser du når det er billigst å leie bil der du ønsker.

Sammenlign bilutleie fra Sixt for å få de beste tilbudene på leiebil, inkludert bilutleierabatter og ekstrautstyr. Ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i leieprisen. Sixt har utleiekontorer både på flyplasser, togstasjoner og i sentrum over hele Europa og i over 100 land verden over. Det er mulig å levere leiebilen tilbake på et annet Sixt-kontor, og mange leiestasjoner har langåpent både på ukedager og i helgene. Finn gode tilbud på bilutleie fra Sixt hos Skyscanner i dag.

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.