Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Europcar - Sammenlign tilbud på bilutleie hos Skyscanner

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Finn og bestill leiebil fra Europcar hos Skyscanner. Vi sammenligner priser på bilutleie fra Europcar med 800 andre leiebilselskaper så du kan finne et leiebiltilbud som passer deg.

Skyscanner hjelper over 2 millioner kunder å finne leiebil og sammenligne priser på bilutleie hver måned. Du kan søke etter leiebiler fra Europcar og alle de andre bilutleiefirmaene på ett sted. Vi sammenligner priser fra Europcar og over 800 bilutleiefirmaer, inkludert flere av de største leiebilselskapene og merkenavnene i verden. Skyscanner tar aldri betalt provisjon, og du betaler samme pris på leiebilen din som om du hadde gått direkte til selgeren.

Du finner Europcar bilutleie på tusenvis av destinasjoner verden over. Når du sammenligner priser på leiebil fra Europcar hos Skyscanner finner vi de beste prisene tilgjengelig der og da. Du kan velge det leiebiltilbudet som passer deg best, og du leier alltid bil direkte fra leiebilfirmaet selv, uten noen ekstra avgifter fra Skyscanner.

Europcar er et fransk leiebilselskap med hovedkontor i Paris og utleiestasjoner i 140 land over hele verden. Det prisbelønte bilutleiefirmaet har over 200.000 biler over hele verden, og du kan bestille leiebil fra Europcar i Europa og Nord-Amerika, Midt-Østen, Afrika, Asia og Latin-Amerika. Europcars viktigste markeder for leiebil er i Storbritannia, Tyskland og Frankrike, hvor sykkellaget ’Team Europcar’ konkurrerer i eliten. Selskapet er kjent for å være et svært miljøvennlig bilutleiefirma, og når du bestiller leiebil fra Europcar kan du velge å betale ekstra for å bidra til karbonreduksjon av utslipp. Mange av Europcars leiebilkunder har valgt å gjøre akkurat det, og nå er det enda flere muligheter til å leie miljøvennlige biler og grønne alternativer hos det franske selskapet. Du får tips om miljøvennlig kjøring i bilen du leier på nettsidene til Europcar, og hvis du leier bil i Hamburg kan du bestille el-bil med solcellepaneler og timebasert utleie. Lei bilen akkurat så lenge du trenger den, og betal en minutt- eller timepris, og så parkerer du leiebilen på en ledig parkeringsplass så den er klar til neste kunde. Genialt!

Du kan bestille bilutleie fra Europcar på over 10.000 destinasjoner verden over. Velg blant tusenvis av flotte og rimelige leiebiler, fra smarte el-biler og små personbiler for bykjøring, til lekre forretningskjøretøy, imponerende kabrioleter eller praktiske varebiler. Europcar har flere hundre elektriske biler, og det miljøvennlige selskapet har vunnet flere priser for sitt engasjement. Du kan bidra ved å bestille en grønn leiebil fra Europcar og kjøre miljøvennlig på reisen din!

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.