Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Bilutleie hos alle tilbydere

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis
Populære bilutleiedestinasjoner
Bilutleie i OsloFra kr 269*
Bilutleie i Gran Canaria
Bilutleie i AlicanteFra kr 42*
Bilutleie i BergenFra kr 258*
Bilutleie i MünchenFra kr 191*
Bilutleie i MadridFra kr 36*
Bilutleie i MálagaFra kr 41*
Bilutleie i Los AngelesFra kr 253*
Bilutleie i Ålesund VigraFra kr 368*

Skyscanner sammenligner prisen på leiebiler fra hundrevis av leverandører for å sørge for at du alltid får det beste tilbudet på bilutleie.

Vi samarbeider med kjente bilutleiefirmaer, erfarne meglere og de beste lokale bilutleiespesialistene for å tilby de beste prisene på bilutleie verden over. Det enorme nettverket av leverandører betyr at vi har et uslåelig utvalg biler på en rekke flyplasser, byer og fergeterminaler i nesten alle land.

Om du skal på storbyferie eller planlegger en fredelig tur på landet, kan du få mer ut av reisen din med en leiebil. Våre søkeverktøy lar deg sammenligne datoer, priser og forskjellige typer kjøretøy så du kan finne den perfekte bilen for reisen din.

Uansett hvor du skal gjør Skyscanner det enklere (og billigere!) å komme fra A til Å. Søk nedenfor for å finne den perfekte leiebiltilbyderen.

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.