Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Bilutleie hos alle tilbydere

sixt
eury
alam
avis
erac
budg

Skyscanner sammenligner prisen på leiebiler fra hundrevis av leverandører for å sørge for at du alltid får det beste tilbudet på bilutleie.

Vi samarbeider med kjente bilutleiefirmaer, erfarne meglere og de beste lokale bilutleiespesialistene for å tilby de beste prisene på bilutleie verden over. Det enorme nettverket av leverandører betyr at vi har et uslåelig utvalg biler på en rekke flyplasser, byer og fergeterminaler i nesten alle land.

Om du skal på storbyferie eller planlegger en fredelig tur på landet, kan du få mer ut av reisen din med en leiebil. Våre søkeverktøy lar deg sammenligne datoer, priser og forskjellige typer kjøretøy så du kan finne den perfekte bilen for reisen din.

Uansett hvor du skal gjør Skyscanner det enklere (og billigere!) å komme fra A til Å. Søk nedenfor for å finne den perfekte leiebiltilbyderen.