Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Alamo - Sammenlign tilbud på bilutleie hos Skyscanner

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Alamo Rent a Car har hverken fått navnet sitt etter stedet Alamo, eller fra den amerikanske storfilmen fra 1960 som ble regissert av John Wayne og handlet om slaget ved Alamo i 1836 - grunnleggerne ville ganske enkelt at det skulle være det første bilutleiefirmaet man fant i telefonkatalogen!

Det er eid av Enterprise Holdings, og er det største bilutleiefirmaet i USA. Alamo har kontorer i hele USA, i tillegg til Europa, Afrika og Australia, og Alamo har blitt kjent for den smarte ordningen sin med ubegrenset kjørelengde. Det betyr at alle som leier bil kan kjøre så langt de vil uten å betale ekstra avgifter, noe som er vanlig hos mange av konkurrentene. Det er godt nytt for alle de som liker en lang amerikansk road trip!

Alamo startet i 1974, og de visste at muligheten til å kunne kjøre ubegrenset antall kilometer ville være attraktivt både for tusenvis av amerikanske ferierende og for besøkende til Statene. Dette gjorde at Alamo raskt ble landets mest populære bilutleieselskap. Alamo belønnet kundene sine med 'Instant Alamo Rent A Car', bestilling på Internett og reiseverktøy som både inkluderer væroppdateringer, veibeskrivelser og til og med forslag til leker for barna på reisen!

Innovative Alamo var også pionerene som introduserte leiebilbransjens første system for selvbetjent bestilling, med over 170 'gjør-det-selv'-boder over hele Amerika. Dette, sammen med selskapets stilige og moderne 'utleieplazaer', ble den vinnende formelen som gjorde at Walt Disney World og Disneyland Resorts valgte Alamo som sin offisielle leiebilpartner, noe som ga dem en enda større kundebase.

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.