Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Bilutleie i alle land

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis
Populære bilutleiedestinasjoner
Bilutleie i OsloFra kr 564*
Bilutleie i Gran Canaria
Bilutleie i AlicanteFra kr 44*
Bilutleie i BergenFra kr 922*
Bilutleie i MünchenFra kr 185*
Bilutleie i MadridFra kr 88*
Bilutleie i MálagaFra kr 60*
Bilutleie i Los AngelesFra kr 264*
Bilutleie i Ålesund VigraFra kr 435*

Finn billig bilutleie i ethvert land med Skyscanner

Skyscanner har den informasjonen du trenger for å få det beste tilbudet på bilutleie. Enten du skal fly til USA på forretningsreise eller til Thailand på strandferie, kan du sammenligne prisene og finne den perfekte leiebilen.

Vi arbeider med verdens ledende bilutleiefirmaer og meglere, samt lokale spesialister, for å tilby de beste bilutleieprisene i landet. Vi sammenligner deres beste priser, slik at det blir enklere (og billigere!) for deg å finne det beste tilbudet.

Med leiebil trenger du ikke å forhandle offentlig transport med koffertene og håndbagasjen. Kjøretøyet vil være klart og vente på deg så snart du kommer ut av flyet.

Søk over for å finne ut hvilke bilutleiefirmaer som er tilgjengelige på den valgte flyplassen, hvilke firmaer som har kjøretøy tilgjengelige for dine datoer, samt hvilke bilutleiefirmaer som tilbyr den beste prisen.

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.