Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Bilutleie i alle byer

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis
Populære bilutleiedestinasjoner
Bilutleie i OsloFra kr 269*
Bilutleie i Gran Canaria
Bilutleie i AlicanteFra kr 42*
Bilutleie i BergenFra kr 258*
Bilutleie i MünchenFra kr 191*
Bilutleie i MadridFra kr 36*
Bilutleie i MálagaFra kr 41*
Bilutleie i Los AngelesFra kr 253*
Bilutleie i Ålesund VigraFra kr 368*

Skyscanner gjør det enkelt å finne bilutleie som gir deg mest for pengene, uansett hvilken by du besøker.

Å leie en bil i byen betyr at du kan få mer ut av oppholdet ditt. Du trenger ikke gjøre deg kjent med et nytt og forvirrende offentlig transportsystem. Om du svipper fra et intenst forretningsmøte til et annet eller sjarmerer kjæresten på en romantisk langhelg, gjør en leiebil det enklere å komme seg rundt og se mer av byen.

Skyscanner samarbeider med verdens best kjente leiebilspesialister, meglere og lokale bilutleiespesialister som opererer i en lang rekke land. Fordi vi har et enormt nettverk av bilutleiesteder kan vi tilby det beste utvalget leiebiler i hundrevis av byer verden over.

Uansett om du er på jakt etter en Audi i Aberdeen eller en Volkswagen i Verona, kan Skyscanner hjelpe deg å finne den perfekte leiebilen til den perfekte prisen. Søk nedenfor for å sammenligne bilutleie i byen du velger.

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.