Sammenlign bilutleiepriser ved Trondheim flyplass med Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

###Bilutleie ved Trondheim flyplass Informasjonen var korrekt og oppdatert i mai 2015

Fra flyplassen i Trondheim har du hjertet av Norge for dine føtter. Enten du skal på byferie i stiftsstaden Trondheim eller du vil oppleve natur og kultur i de to Trøndelags-fylkene er du godt på vei med en leiebil fra Trondheim Lufthavn Værnes. Du finner de beste leiebiltilbudene hos Skyscanner. ###Her kan du leie bil ved Trondheim flyplass Ved Trondheim lufthavn finner du fem bilutleiefirmaer: Avis, Hertz, Budget, Europcar og Sixt. Alle selskapene har skranker i det egne bilutleiebygget på Værnes, til høyre når du kommer ut fra ankomsthallen. Bygget ligger like ved parkeringshuset, så det er kort vei å gå for å finne leiebilen din. ###Bensinstasjoner nær Trondheim flyplass Avhengig av leiebilavtalen din kan det være du må levere tilbake bilen med full tank.

Det er flere bensinstasjoner like ved Trondheim lufthavn Værnes. Inne på området, like ved rundkjøringen etter parkeringshuset ligger det en Shellstasjon. Avhengig av hvilken retning du kommer fra må du kanskje gjennom rundkjøringen for å ta av til bensinstasjonen. Det er også en Uno-X like ved Sandfærhus parkering, og mot nord i Stjørdal ligger det både Esso, Shell og Uno-X når du tar av fra E6 til E14. ###Bilkjøring ved Trondheim flyplass Flyplassen Trondheim Lufthavn Værnes ligger litt nord for Trondheim. Når du kjører ut fra flyplassen kommer du rett på hovedveien E6 som tar deg både nordover og sørover. Først må du gjennom to rundkjøringer, og så velger du kjøreretning mot nord eller sør. Følg skiltene, så finner du enkelt frem. Det er bompenger på E6, og de fleste leiebilene kommer med AutoPass som du betaler på etterskudd. Dersom du velger å kjøre gamleveien om Hommelvik er det rimeligere å passere bomstasjonen. ###Kjør til destinasjoner nær Trondheim flyplass Det er mange flotte steder å besøke nær Trondheim lufthavn Værnes, og med leiebil kan du komme deg rundt i Trøndelagsområdet enkelt og komfortabelt. ###Innherred I Innherredsområdet finner du flotte og trivelige småbyer som Levanger, Verdal og Inderøy. Besøk også Stiklestad, Norges historiske kongested, der du kan få med deg det berømte Stiklestadspelet i slutten av juli.

Det tar omtrent 45 minutter å kjøre fra Trondheim lufthavn til Levanger langs E6, eller du kan ta av til Rv 754 om Markabygd for å få med deg mer av det vakre Trøndelagslandskapet. Da tar det litt over en time. Både Levanger og Verdal har noe avgiftsbelagt parkering i sentrum, men du kan også finne gratis parkering i gåavstand til byen. På Stiklestad må du betale for parkering i høysesongen. Flere hoteller i Innherredsområdet har parkering inkludert i hotellprisen. ###Trondheim Midt-Norges flotte hovedstad er en elegant og trivelig liten storby, med kafekultur på Bakklandet og Solsiden, høykultur i Nidarosdomen, et av Norges beste studentmiljøer rundt Samfundet, og en rekke flotte museer, som Sverresborg, Ringve og Nordenfjeldske Kunstmuseum.

Fra flyplassen Trondheim lufthavn Værnes tar det ca. en halvtime å kjøre langs E6 til Trondheim sentrum. Det er mulig å ta av fra E6 og kjøre om Malvik og Hommelvik for å betale noe mindre i bompenger, da må du legge til 5-10 minutter på reisetiden.
I Trondheim er det best å bestille hotell som har parkeringsmuligheter, eller å finne et parkeringshus der du kan sette fra deg leiebilen. Byen har en rekke parkeringshus, fra Torget og Leüthenhaven til Solsiden og Brattøra, og mange flere både i sentrum, ved Lerkendal stadion og mot utkanten av byen. Det koster rundt 25 kroner i timen å parkere, og enkelte steder øker prisen etter tre timer. Noen hoteller i Trondheim har avtaler med parkeringshusene, så du kan bestille parkeringsbilletter for ett, to eller tre døgn når du ankommer hotellet. Ellers er det også mulig å parkere ved parkeringsautomater på gaten i deler av Trondheim, og det er over 1400 avgiftsbelagte parkeringsplasser i Trondheim sentrum. Prisen her ligger på enten 25 kroner i timen eller 25 kroner for 30 minutter på steder med maks parkeringstid på en halvtime. Du kan betale med mynter, kredittkort, SMS eller app på mobiltelefonen.

Med forbehold om prisendringer

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.